Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin!
Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

Senaste blogginläggen

Hållbara tips om kost!

Hållbara tips om kost kommer från väldigt välkomna gästbloggaren Madeleine på Life at core idag: Att jobba med kost och träning idag är en utmaning. Så mycket där ute handlar om hets och press, om att rasa i vikt, hitta snabbaste och bästa quickfixen och träna de hårdaste och mest tidseffektiva passen nånsin. Det pratas väldigt mycket yta och prestation och väldigt lite hälsa och hållbarhet.

Dagens intention - tips!

Dagens intention är något jag sätter varje morgon, tillsammans med morgonkaffet. Det är ett sätt att göra mig själv medveten om vad som är viktigt och vad jag behöver fokusera på för att vara och göra som jag vill. Med dagens intention underlättar jag för mig själv och ger mig själv ramar att håll mig inom, så att jag lägger mindre tid på planlöst instagramskrollande och slösurfande till exempel.

Bruce Springsteen och jag - goals!

Bruce Springsteen och jag. I alla fall jag och Bruce ... Ja, det är sant! Kärlekssagan har äntligen nått det som kändes som kulmen och crescendo och alla sköna känslor på en och samma gång. Det betyder inte att jag inte vill ha mer, för det var mycket som inte blev sagt när vi sågs. Men det betyder att drömmar inte åldras och att jag är galet glad över att jag inte lyssnade på dem som ifrågasatte mig ... 

Poddtips: Tränarpodden

Poddtips: Tränarpodden! Särskilt senaste avsnittet för där är jag med ... He he he! Clara Toll, som driver podden, och jag pratar om träning, träningsglädje, hälsa, träningsfeminism och min krokiga bana till det jag arbetar med just nu: att inspirera till goda vanor och glädje, frihet och styrka. Jag avslöjar också att jag tror att jag fortfarande är en fotbollstjej. 

Rolig utomhusträning tillsammans i påsk!

GLAD FRi STARK - helkväll i Askim

Lyft blicken för löparglädjen!

Workation, veckans bästa och sämsta beslut

Nyheter på film

Motion, den enda vanan du behöver?

Plankan, så här kan du variera din träning med plankan

Benträning, fyra övningar för styrka och stabilitet

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande