Malin Lundskog

Hälsopepp!
Boka 30 eller 60 minuters hälsosam vägledning med Malin
 

Malin Lundskog

Malin Lundskog föreläser om hälsa med inlevelse och ödmjukhet
Och med humor om alla ursäkter att inte hälsa
 

Malin Lundskog

Träna tillsammans för teamet, glädjen och energin!
Malin peppar både irl och på webben

Malin Lundskog

Alla kan springa!
Med Malin som löpcoach blir det flås med en stor dos löparglädje

Senaste blogginläggen

Lyft blicken och se din styrka!

Lyft blicken och se din styrka! För självförtroende och mod, det föddes du med. Vi är helt säkra på att vi är underbara, starka och älskade av alla när vi är små. Men … sen kommer allt det där med skönhetsideal och retuschering in och skymmer den bilden. Och pajar vår älskbarhet! Och känslan av att vara alldeles tillräckligt perfekta som är. Starka! Underbara! 

Hållbarhetshacks i boken Giftfri

Hållbarhetshacks kan vi väl inte få nog av? Du vet, tips och tricks som gör livet enklare, men som inte gör oss eller miljön mindre hållbara för det. Hacks som inte innebär kortsiktiga och ogenomtänkta quickfixar, utan faktiskt underlättar i min vardag på ett hållbart sätt. Nej, jag tror inte att vi kan det. Särskilt inte när tipsarna gör det enkelt för oss och inte belastar oss med dåligt samvete utan till och med avslöjar att de själva har "skitsamma-områden" då de inte lever som de lär (ärligt! vem gör det till 100%?)

Göteborgsvarvet jag lyckades med allt på!

Göteborgsvarvet jag lyckades med var faktiskt inget annat än en drygt 21 kilometer lång succé. Jag lyckades tamejtusan med precis allt  jag hade föresatt mig. Och det skriver jag med mängder av ödmjukhet (faktiskt!). Men jag var så nöjd och glad när jag kom i mål. Jag är så nöjd och glad över det nu också, men ... det är något som gnager.

Global Sports Bra Squad Day - Göteborg

Global Sports Bra Squad började som ett sätt för kvinnor att att slänga av sig sina träningstoppar tillsammans med sin osäkerhet för att visa världen hur styrka ser ut. Siffror från 2015 visar nämligen att 70% av alla kvinnor (ja! 70%!!!) inte gillar sin kropp. För dess utseendes skull ... Är det inte galet?! En kropp som är så bra på så mycket! 24 juni springer vi tillsammans för att visa hur styrka ser. Välkommen till Göteborg!

Splittraren - en charmig självsabotör

Salta bad och söta duschar

Lathet är inte helt fel!

volanglöpning - "sportsbrasquad" på svenska

Nyheter på film

hälsoföretagare - ge mer till fler online

Motion, den enda vanan du behöver?

Plankan, så här kan du variera din träning med plankan

Följ mig på Facebook och Instagram!

 
 

Skicka ett kul meddelande