1-årskalas i hälsans tecken!

Hälsa mera

Hurra, hurra, hurra, hurra! Idag fyller vi 1, Malin och Malin. Eller Hälsa mera snarare, vi har några år till på nacken, både som hälsoinspiratörer, -kreatörer och -entreprenörer. Men tillsammans under namnet Hälsa mera. 

Det var alltså drygt ett år sedan, som det sa klick när vi stod där i ett svettigt omklädningsrum... Vi fann varandra och sa: vi kör! I kör... Det började som efterträningen-snack, fortsatte med Hälsobokarplaner (vår magnifika talarförmedling du vet) och mynnade ut i konstateranden som att vi båda älskar grönt, att hälsa har en tendens att bara handla om dieter och smalast vinner (vilket ingen av oss håller med om) när det egentligen är en helhet av kropp, knopp och själ i både sans och obalans och att alla faktiskt kan göra något för att förbättra sin hälsa. Alla kan hälsa mera™...

På den vägen är det: Vi blev ett, som Hälsokonsulterna Hälsa mera AB, för ett år sen idag. Heja oss! Grattis till oss! Det här är verkligen väl värt att fira - vårt hälsoäventyr har hittills visat sig som till exempel föreläsningar om kreativitet, motivation, kost, träning på bl.a. SCA, Grant Thornton, Deloitte, World Trade Center i Göteborg, Sigma tech. Vi har varvat kollegor i vår löparsatsning på bl.a. SCA, vi har figurerat i tidningen I Form och hörts på Radio syn, vi har fått medarbetare på bl.a. Stena fastigheter och medlemmar i nätverket Qoola Qvinnor i Kroatien att transpirera, vi har lanserat e-skolan Hälsa mera™ - din kickstart till ett hälsosammare jag tillsammans med Meditationsguiden som följer vårt analysverktyg hälsohjulet™ (som vi alltså också har producerat!), vi har fortsatt instruera i step, spinning, core, pilates m.m. på Elixia (där det sa klick förra året), vi har sedan 31/12-2012 skrivit minst 1 blogginlägg/dag på vår egen blogg och sedan några veckor tillbaka bloggar vi för företagare i webbtidningen Allt om företagande. Och vi twittrar hälsa, vi facebookar hälsa, vi instagrammar hälsa. Vi hälsar mera™ helt enkelt! 

Och det här är bara början... Vi vill hälsa mera™ med dig också! Vi vill fira med dig - hur tycker du att vi ska fira? Kontakta oss via våra sociala mediekanaler eller på heja@halsamera.se och ge oss bästa tipset på hur vi ska fira våra hälsoframgångar!

Under tiden äter vi tårta! Om det finns någon kvar... Vi har firat en 1-åring till. Malin O:s lilla S är bara några dagar äldre än Hälsa mera. Grattis till alla!

Malin och Malin hälsar vidare och siktar mot hög hälsosam ålder!

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.