30 dagar börjar nu!

glad fri stark

Jag blev så inspirerad av mig själv i Aftonbladet Söndag förra veckan att jag drar igång en utmaning. Ska du med? Vi börjar imorgon!

Det går att genomföra en beständig förbättring på 30 dagar om du vet varför du ska genomföra den, om du kan träna på den varje dag, om du har ett tydligt mål, ett gäng delmål och vet hur du ska fira alla dina framgångar. Om du är tillräckligt modig. Och om du har ett gäng som stöttar dig!

Det där gänget har jag fixat åt dig - vi peppar, stöttar och inspirerar varandra på Facebook i gruppen GladFriStark - vi kan och vet mer än vi vet att vi kan och vet. Du är jättevälkommen in i gemenskapen! 

Alla utmanar sig utifrån sitt eget varför. Min utmaning är att om jag ska någonstans (och det ska jag ju i princip varje dag) som tar mindre än 20 minuter att gå/springa/cykla till då går/springer eller cyklar jag dit. Mitt varför, mina delmål och hur jag firar mina framgångar har jag berättat mer detaljerat i Facebookgruppen, men en sammanfattning:

Vardagsmotion äger! För hälsans skull har det större betydelse att du rör på dig varje dag än att du tränar hårt några gånger/vecka. Det ena behöver verkligen inte förta det andra, det tänker jag inte att det ska göra för mig. Och så sparar jag miljö och pengar - det är sannerligen inte att förakta. Hållbarhet på alla håll och kanter!

Sååå: skarumä?!

Hur som helst: ses igen.

//Malin

Så här såg det ut i Aftonbladet söndag

Här kan du läsa mer om vikten av små steg

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.