5 citat som boostar din motivation - för visst kan citat peppa oss?!

motivation citat

Hepp pepp! Alltså, det finns så mycket klokt där ute och så många citat att få sig en kick av. Idag har jag samlat ihop fem (tränings)motiverande citat. Kan ju passa bra om du har hoppat på en novemberutmaning (apropå gårdagens inlägg: 30-dagarsutmaningar och varför de (inte) funkar). Vassego!

motivation

Never give up on a dream because of the time it will take accomplishing it. Time will pass anyway. (Earl Nightingale)

motivation

You´re only one workout away from a good mood.

motivation

A year from now, you´ll wish You had started today. Karen Lamb.

motivation

Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert! Pippi Långstrump.(Du vet att jag älskar Pippi Långstrump va? Hon finns till och med tatuerad på min arm. Vilken tjej alltså! Stark, trygg, snäll, modig, rättvis, generös, kärleksfull och så jäkla cool.)

Vad säger du - hiss eller diss? Det ä många som tycker att allt vårt vältrande i citat (det vimlar ju av dem i sociala medier) är fånigt, men jag tycker att ett citat kan sitta som en smäck och få mig att tänka efter och ge mig den där extra kicken i rumpan att hålla ut, våga lite till och att tro på mig själv. Spelar ingen roll om det handlar träning eller om jag behöver bli motiverad till andra stordåd. 

Kloka människor
Tänk alla de kloka människor som har myntat begreppen?! Och de som sparar dem för att vi ska ha glädje av dem? Så klok är inte jag. Varken när det gäller att skapa citat-värdiga sayings eller att spara på rätt saker (oh, så mycket ångrade kläder jag har skänkt bort till exempel). När jag tänkte på om jag någonsin har sagt något så klokt som skulle kunna bli ett bevingat ord så ... kom jag på att mitt klokaste nog är "kör och gör!" I nästa stund kom jag på att det egentligen bara är en översättning av Nikes Just do it! Typ. Så ... jag nöjer mig med att använda befintliga citat här. Skapar inga egna. Varför uppfinna hjulet och så vidare. 

Nä, skojar bara. Jag har visst skapt egna citat, de hittar du i boken GLAD FRi STARK, som du kan läsa från och med den andre december. Om du vill. Men just nu får du nöja dig med de här ovan.

Har du något favoritcitat som du brukar ta till när det kniper? Eller när du drar dig för att träna? Dela gärna!
 

Vi ses snart igen, tills dess: HEJA HEJA DIG!
//Malin

PS. Kom ihåg att du får blogginläggen som ett brev på posten om du följer mig på Bloglovin´

Comments

Permalink

Mitt bästa idrotts citat är: "Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag" av
Ingemar Stenmark

Sen så gillar jag "Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.” det är Astrid Lindgren

Ja å det "Pippi" citatet ovan...sån fantastisk inställning ;-)

Permalink

Absolut att jag är stor fan av citat, finns massa fina. Bloggar ofta själv utifrån ett citat eller två.
Och när jag läste "A year from now you will wish you had started today" så kom jag att tänka på det kinesiska ordstävet som lyder något liknande:
"Den bästa tiden att plantera ett träd var för tjugo år sedan. Den nästbästa är idag."

Permalink

'Ursäkter bränner inga kalorier'.😊
Men de bästa är 'Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp' av kung Lars Winnerbäck och 'Kliv, kliv- överlev' citat från Mathias Fredriksson när han provar Tour de ski backen för ett par år sedan.

Älskar Kliv kliv överlev. Herregud, vilken kamp upp för den backen!!! Och Winnebäck alltså. Wow! 

Tack för dina tips!

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.