Alla hjärtans dag.

löparglädje, alla hjärtans dag, Malin Lundskog

Alla hjärtans dag

Ditt hjärta mår bäst av att älska, skratta, motionera och äta bra. Mitt också! Har du tänkt på hur väl de sakerna hänger ihop? Ditt hjärta mår bäst av att älska, skratta, motionera och äta bra. Mitt också! Har du tänkt på hur väl de sakerna hänger ihop? Och att varje dag egentligen borde vara alla hjärtans dag? Vill du fira alla hjärtans dag, så gör det! Men vi kan väl tjuvstarta idag?!

Det här med att älska, skratta, motivera och äta bra - vad som är den där hönan eller ägget, det är olika för oss. Vad behöver du mer av för att fira ditt hjärta? Låt oss fira det!

Att älska

Att älska till exempel: När du älskar dig själv och andra, när du blir älskad då är det lättare att skratta och när du skrattar är det lättare att älska dig själv och andra. När du älskar dig själv är det oändligt mycket enklare att älska andra. Och för andra att älska dig. 

Att skratta

Att skratta? Ja, när du skrattar frisätts massor med sköna hormoner som gör dig mer älskande och älskbar, som ger energi till motion, likaväl som motion i sin tur ger energi och glädje över för skratt och öppenhet för att älska. Och bli älskad. 

Att motionera

Att motionera ger sug efter bra mat och bra mat ger i sin tur energi till att motionera. Till att älska. Till att skratta. Att älska sig själv ger energi, motivation och kraft att motionera. Att motionera gör hjärtat starkt, att älska och bli älskad av andra gör samma sak.  Samma, fast olika på ett jättebra sätt.  

Hönan eller ägget?

Som sagt: din höna och ditt ägg, det vet bara du vad det är. Jag vet att både ditt och mitt och alla andras hjärtan mår bäst av att älska, att skratta, att motionera och att äta bra. Hjärtat har du med dig varje dag, men vi kan ju lägga extra krut på att tänka på det såhär när alla hjärtans dag närmar sig? 

Och du, det är inte egoistiskt att älska sig själv - det är grunden till att kunna älska andra! 

Vad gör du för ditt hjärta idag? 

Ses snart!

Malin

(Bilden? Innerlig löparglädje som gör mig varm i hjärtat...)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.