Bokslut

Hälsa mera

Första halvåret har passerat och jag tycker det passar ypperligt att, när jag fortfarande har ett halvår kvar, se igenom mina nyårslöften och mål för året. Uppdatera eventuellt revidera. Personliga mål kan ju ändras, eller hur? Det viktiga kan jag tycka är att vi rannsakar oss själva och uppdaterar mållistan utifrån vad vi verkligen vill. Bestämmer oss. Det går ju att gå runt och vara beredd på en himla massa saker, att stå i startfållan för en himla massa drömmar och mål, men att aldrig lixom bestämma sig och börja gå mot mål. Då händer det inte så mycket.

Nåja, så hur ser det ut för mig hittils i år?

Jag löptränar, inte lika långa distanser som jag hade tänkt ligga på, men det går framåt och är så grymt bra för mig. Perfekt träning, varvar mellan intervaller med tuff musik och mycket svett till jämnt tempo och musik, bara jag i mina tankar.

Handstående - oj, vad jag älskar´t. Är inte helt framme men på god väg.

Gapskratta - wow. Bra mål. Har hjälpt mig genom trötta dagar som småbarnsmamma, att ibland bara tänka på det och skratta mer, oftare och högre.

Läsa böcker. Ju fler jag läser desto fler läggs till på listan. Just nu på nattduksbordet "Din gränslösa styrka".

Malin L - hur går det för dig?Och alla andra hälsa mera:re - berätta hur det går för er!!

/Malin O målar vidare...

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.