Bomber och granater...

Hälsa mera

...idag var vi pirater!

Vi har haft en helt underbar söndag, med piratkalas för min son som fyllt 4 år. 15 härliga ungar utklädda till sjörövare, prinsessor, drakmannen och cowboy. WOW. Så idag har mitt fokus helt och hållet ägnats åt detta. Har du tänkt på hur skönt det är när en uppgift fullkomligt slukar dig? Jag har idag inte hunnit tänka på något annat, inte kollat telefonen, uppdaterat mig på omvärlden, tänkt på hur veckans planer är. Jag har bara varit här och nu. Något jag annars, kan jag medge, är ganska dålig på faktiskt. En av de stunder där jag annars brukar släppa ALLT är under träningen. De pass där jag lyckas släppa allt annat är också oftast de som känns allra allra bäst. Flyt och flås. Underbar kombination om du frågar mig.

Dags att kasta ankar och njuta av en lugn söndagkväll, nedkopplad.När kopplar du ned och av?

/Malin alias Kapten Rödnagel hälsar Skepp Åhoy

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.