Bruce Springsteen och jag - goals!

Bruce Springsteen och jag, Malin Lundskog

Bruce Springsteen och jag!

Bruce Springsteen och jag. I alla fall jag och Bruce he he. Ja, det är sant! Kärlekssagan som började 1985 har äntligen nått det som kändes som kulmen och crescendo och alla sköna känslor på en och samma gång. Det betyder inte att jag inte vill ha mer, för det var mycket som inte blev sagt när vi sågs. (Sanningen: jag sa inte ett endaste ord, Bruce sa wow åt min tatuering och nåt mer som jag inte hörde. Helt paralyserad) Men det betyder att drömmar inte åldras och att jag är galet glad över att jag inte lyssnade på dem som ifrågasatte mig ... Det var många som sa aldrig! Det går inte! Hur ska du lyckas med det?! Men jag ... jag sa aldrig aldrig. Jag sa att drömmar inte åldras och att jag ska träffa honom innan jag fyller 50 (ett och ett halvt år kvar för dig som undrar he he). Lika bra att ni vet inför nästa drömavslöjande och/eller livsmål från mitt håll: jag lyssnar inte på dig som inte tror på mig! <--- hett tips till dig som också vill nå dina drömmål!

Tatuering, rött hår och stöttande omgivning

Ärligt talat är det många som också har peppat mig och sagt att om någon kan så är det jag. Till er som har sagt så: Tack! Och till dig som läser vill jag säga: kan jag, kan alla! Många har trott på mig. Och till och med förtydligat för mig att jag hela tiden jobbar mot målet. Själv har jag inte märkt att jag gör det, bara njutit längs vägen. Det har varit så självklart att slita för konsertbiljetterna, att tatuera born to run på armen, att se till att bättra på den naturliga rödhårigheten och att inte ge upp bara för att första chansen till date med Bruce inte gick som jag ville.

Det här är verkligen ett bevis på att det fina med att skaffa sig en riktigt stark målbild ger resultat. Har du en målbild som är så integrerad i ditt undermedvetna, så tar du steg i målriktingen hela tiden, utan att du märker det. 

Bruce Springsteen och jag, Broadway, Kerr theatre, sceningång, Malin Lundskog
den gyllene dörren ... som han klev ut genom 20  minuter efter det att bilden togs ...

Bruce Springsteen och jag - en ensidig kärlekshistoria

Det är kanske självklart, men något Bruce Springsteen och jag finns inte. Däremot jag och Bruce ... Jag var på min första konsert med honom 1985. Just färdig med grundskolan rymde jag hemifrån med min bästis mitt i natten för att kunna köa utanför Ullevi. Regnvåta, hungriga och trötta är vi bland de första som springer in på Ullevis gräsplan och väntar hela dagen. Spelar kort. Kollar så att pannbanden sitter på plats. Sjunger allsång. Och ... svimmar!  Ja, det var jag som stod för den delen, men kolla här: mitt i The River möts vi igen, min bästis och jag. Bruce har fullt upp med sitt E street band och tänker inte på mig. Äh, det gör han inte nu heller. Men den upplevelsen där på Ullevi har verkligen haft inverkan på mitt liv. Så som bra musik och folkfest gärna har. 

Drömmar och mål och drömmål ...

En besatt Bruce-dyrkare på en hälsoblogg, hur det hänger ihop? Jo, det har med mål och målbilder att göra. Om sådant som får en att må bra. Om kärlek. Om förebilder. Och om modet att stå på sig. Sedan 1985 har jag varit säker på att jag på ett eller annat sätt skulle få träffa denna store man. Jag har integrerat den visionen i mitt undermedvetna med mer eller mindre strukturerad mental träning. Och jag har tagit mig till Broadway där Bruce just nu kör en show (åk! se den! lyssna på den!). Tagit mig tillbaka en extra kväll. Stått längst fram utanför den guldiga scenin- och utgången viftandes med mitt röda hår och min borntorun-tatuering. Och ... fått både handtag, famntag, klapp och kindpuss. Av Bruce Springsteen. Goals! 

Bruce Springsteen och jag, Springsteen på Broadway, Malin Lundskog, blogg, väska
väska fylld med fenomenala minnen från New York och mitt möte med Bruce ...

Det spelar ingen roll vad du har för mål i livet. tro på dem! Låt inte någon annan avgöra om de passar sig bättre för en femtonåring än en femtioåring - om det får dig att må bra. Och må bra - det är hälsosamt! Glädje, kärlek och musik är hälsosamt! Mental träning och mindset kan göra underverk för dig och din hälsa! Lyssna på dem som peppar. Och lita på dig själv!! 

Har du något drömmål? Vore så fantastiskt kul att få veta! Dela mer än gärna med dig - våga uttala drömmarna högt, det finns ju en chans att någon som kan hjälpa dig på vägen hör vad du säger ... 

HEJA HEJA DIG!

Ses snart igen hoppas jag
//Malin

Översta bilden är allts jag sekunden efter det att vår date är över. Överlyckliga tårar ...

ps. mer om att sätta mål hittar du i boken GLAD FRi STARK - läs gärna den. 

 

Comments

Mer omvälvande än mysigt för mig ... Och visst var mötet kort, men det hänger inte på längden utan kvalitén tänker jag i det här fallet ;-) 

Har du nåt som du verkligen, verkligen, verkligen vill uppnå?

HEJA DIG PÅ VÄGEN DIT!

//Malin

... vad jag siktar på. Det enda av den kalibern - men nu vet jag ju att allt är möjligt så: återkommer! För drömmar gror här. Absolut!

Har du någon dröm som du bara måste göra verklighet av?

//Malin

Permalink

Åh jag känner igen mig så! Har varit pånöstan alla konserter. De enda konserterna jag går på faktiskt. Har ingen annan idol. Han ör dessutom mitt frikort ;) Avundas dig som haft ett möte, om än kort.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.