Challenge the road

Det är så självklart för vissa, för ganska många faktiskt... självklart att löpning är en del av livet. Att ta sig ut i spåret rensar upp, frigör stress och gör underverk för må-bra-känslorna. Men... det tar sin tid att komma dit. Och för den som aldrig snörat på sig skorna och tagit sig an de där första tunga rundorna, så känns det vi pratar om främmande. När vi, även kallade "hurtbullarna" fick frågan om man som otränad idag kan genomföra midnattsloppet i augusti. Att lunka/jogga/springa en mil, 10 km, är det ens möjligt? JA sa vi i kör, det är klart vi kör.

Så sagt och gjort - Challenge the road blev till. Vi samlar oss med en grupp på Facebook, där alla som är sugna på att utmana sig att ta steget ut i spåret är välkommen. Fr.o.m. den 7 mars kommer vi lägga upp träningsprogram, ett i veckan. Från noll till 10 km. Från pest och pina till... ja det kan bara du svara på, men vi vågar hoppas på härliga löpkänslor efter de 170 dagar utmaningen håller på. För den 7 mars är det just 170 dagar kvar tills Midnattsloppet går av stapeln i Göteborg. Och det loppet tar vi oss runt tillsammans. (efter loppet firar vi, mer om det sen... men ack ej att förglömma). Så - innan du slutar läsa vill jag lämna med dig ett par ord. Det är nämligen dags att bestämma sig. Och när du väl bestämt dig så ska du rannsaka dig själv, så du bara inte står där beredd. Det är en skillnad. Vi är beredda för en mängd saker, som att åka jorden runt, att äta mer ditt och mindre datt, att gå upp eller ner x antal kilo, att börja med det ena eller andra... en vacker dag händer det. Men det är först när du bestämt dig som det kan hända. Som du aktivt går stegen mot målet. Bestäm dig NU för att haka på. För att du kan. För att detta blir kul. Tillsammans gör vi det.

/Malin & Malin är beredda... och har bestämt oss.

Psst. Här är anledningen till hela spektaklet... och hon har också bestämt sig!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.