Challenge the road - rutinerad löpare!

Hälsa mera

Veckans försnack
Nu börjar du hamna i en härlig träningsrutin… detta är fjärde veckan, bra jobbat! Det känns garanterat bättre och bättre redan, våga fortsätta ta det lugnt så du behåller glädjen i träningen. Vi vill att det ska vara enkelt. MEN… enkelt är inte samma som lätt, det kommer vara tufft ibland. Låt dig utmanas av allt du klarar, och inte slås ned de gånger du kanske lyckas missa (inte misslyckas om vi får be). Var snäll mot dig själv – du kommer snart att njuta av endorfinerna du får efter passet.

Veckans träningsupplägg
Gröna:
Ge dig ut på veckans 2 rundor, om ungefär 20 min exkl. uppvärmning och nedvarvning och sikta på hälften- hälften av raskt promenadtempo och lugn jogg. Testa dig fram om du vill gå-jogga 2+2 min eller 3+3 min.

Gula:
Ge dig ut på 2 rundor om ungefär 25-30 min exkl. uppvärmning och nedvarvning. Nu siktar vi på hälften- hälften av raskt promenadtempo och lugn jogg. Testa dig fram om du vill gå-jogga 3+3 min eller 4+4 min. Innan nedvarvningen – utmana dig själv i plankan för bålstyrka. Håll plankan i 30 sek- vila i 30 sek, och görs detta så länge du känner att du kan hålla kvar en stabil, rak och säker planka (utan att svanka osv).

Veckans tips:
• Du har väl kvar den stolta hållningen fortfarande? Det är snyggt och dessutom mer skonsamt för kroppen att räta på sig. Sträck på dig!
• Hitta din tid – är du en människa som får massor av energi av att träna på morgonen? Eller gillar du att avsluta dagen med en uppfriskande runda? En snabb runda på lunchen? Att hitta sin bästa träningstid gör träningen lättare.
• Ge dig själv en klapp på axeln för varje pass du genomför, och skulle du missa nån gång, så strunt i det så är det ibland. Bättre med bra samvete och stolthet för allt du gör istället för dåliga samveten som skräpar!

Kör hårt alla LÖPARE - för du är en av dom!!!!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.