Challenge the road - sträck på dig!

Hälsa mera

Veckans försnack:
Förra veckan i försnacket pratade vi om det klassiska att gå ut för hårt. En annan nybörjarmiss är att man springer för länge. Så länge att kroppen säckar ihop som en fällkniv, vilket i sin tur leder till att musklerna inte får tillräckligt med syre och löprundan blir än mer jobbig… Så att fokusera på din hållning under hela ditt pass är väl värt det. Och att hålla koll på tempot.

Veckans träningsupplägg (gröna & gula):
Veckans 2 rundor om ca 20 min följer samma upplägg som förra veckan med att varva lätt jogg/lunk i ca 1 min med promenad i ca 4-5 min. Våga utmana ditt tempo på promenaden, men ta det fortfarande väldigt lugnt på joggdelen. Och dessutom – håll koll på din stolta snygga hållning.

Veckans TIPS:
• Andas! Undvik att flåsa, utan försök att hålla koll på din andning under din runda.
• Att tänka på hållningen har du nytta av hela tiden – det är snyggare med stolta människor och dessutom mer skonsamt för kroppen att räta på sig. Sträck på dig!
• Skriv en rad om hur varje pass du genomfört känns, det kommer vara roligt att gå tillbaka om en tid och se hur du har utvecklats.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.