Därför ska du svara på frågan om vad som är veckans bästa

Isbolaget, Donsö, Hälsa mera, fira framgång, Malin Lundskog

Veckans bästa

Veckans bästa! Ja, det finns minst ett bästa varje vecka. Förmodligen fler ... Vet du varför det är så bra med att svara på frågan om vad som är veckans bästa? Det är att du genom att träna på att se alla ljusglimtar i livet helt plötsligt får ett (ännu) bättre liv. Du påverkar din hälsa och mår bättre genom att fokusera mera på det som är bra. Ska jag berätta om vad som är mitt "veckans bästa"? Det är ju ändå fredag, dags att reflektera över veckan som har gått och framförallt dags att fira fina framgångar här på bloggen. Som de flesta andra fredagar!

havet, Donsö, Styrsöbolaget
Firade veckans allra bästa med en tur på sjön ...

Jag firar kärleken

Jodå, jag firar kärleken generellt och i största allmänhet, men den här fredagen firar jag min mammas och pappas kärlek i synnerhet. De har varit gifta i 50 år! F E M T I O år! Bara det är ju värt att fira! Det förstår ju alla vi andra som har haft en relation som har varat längre än några månader att det inte är en dans på rosor hela vägen, utan mellan varven en strid. Bara att ha (försökt) att uppfostra mig och min bror?! Att driva företag, springa maraton, segla, jobba natt, jobba dag, läsa läxor, sluta röka, heja på fotbollsmatcher och handbollsmatcher, lägga ner företag, klippa gräset, ha hästar, höns och katter, leka med barnbarn, åka skidor, förhöra, peppa, trösta och alltid finnas där. För varandra. Och för oss andra.

tårta Brödhuset, löpare, bröllopsdag
Transportlöpning är bra för det mesta. Med en tårta ... blir tårtan lite skakad ;-) 
tårta, bröllopsdag, Brödhuset
Tack Brödhuset som gjorde den här fina. Och goda ...

Det är så fint så att de inte är klokt. Det vill jag fira. Igen ... För jag firade dem på den femtio-åriga bröllopsdagen också. Försöker träna dem på att det är härligt att fira bra saker, att det är hälsosamt att fira och fokusera på det som är positivt i livet, så att det växer. Firar att min bror och jag fick fira dem! Att vi innan tårtätande fick ta med dem till Donsö och Isbolaget. JÄTTE-mysigt stället. Jätte! Råa plankor och varm atmosfär om du fattar?!

isbolaget, Donsö, Malin Lundskog
Fisksoppan på Isbolaget - try it, you'll like it!

Nej, det här är ingen eloge till kärnfamiljer eller livslång tvåsamhet utan rätt och slätt det bästa som har hänt mig den här veckan: att få fira mamma och pappa. Lägg till ett par OS-guld och -silver, en drös härliga löprundor, jätteroligt filminspelande till webbkursen Hälsa för entreprenörer som vill lyckas och vackra himlar nästan varje eftermiddag kväll så fattar du att mitt fredagsfirande går som en dans!

Vad är din veckans bästa?

Har du många bästa? Vad bra! Till och med bäst he he ... Dela gärna med dig av vad du vill fira för framgångar den här veckan. Det är hälsosamt att fira och fokusera på det som är bra och det går att träna på att hitta det som är bra. I Facebookgruppen Glad fri stark tränar vi varje dag på att hitta bra saker med oss själva. Och med livet. Du är varmt välkommen in i gruppen, som är ett all inclusivegym för både mental och fysisk träning. Och allt annat som har med hälsan att göra. Här hittar du Facebookgruppen Glad fri stark.

Här på bloggen firar vi varje fredag det som har varit bäst i veckan. För att det är hälsosamt att fira. Det är för hälsans skull du ska svara på frågan om vad som har varit veckans bästa. Det är för hälsans skull som det är bra att träna på att hitta guldkornen i vardagen och fokusera på det fina omkring dig. På det bra. På dina framgångar. 

Så, vad säger du: bjuder du dig själv och mig på veckans bästa? Kul om vi kan fira tillsammans :-) 

ses snart igen,
tills dess: HEJA HEJA!

Förresten: vill du ha ett hejarop på mailen? Heja! är mitt episka och oregelbundna nyhetsbrev. Du signar upp dig här: Ja tack, jag vill ha HEJA!

Comments

In reply to by Sofia Hult

Permalink

Ska skaffa mig en skön helg  (förresten, vad firar du idag?!)

 

//Malin

Permalink

Visst är det viktigt att lyfta fram det bra, det positiva. Tankens och ordens kraft är ofta underskattat.
Denna vecka, hmm... svårt att hitta något när jag har legat sjuk. Men det positiva är väl att jag har saknat mitt jobb!

... verkligen värt att fira - särskilt för dina eventuella kollegor och chefer - att du har saknat jobbet!!

KRYA PÅ DIG!
//Malin

Permalink

Åh vilket härligt inlägg. Jag försöker hitta något varje dag att glädjas åt och det gör vardagen så mycket enklare. Jag uppskattar mitt jobb och att få arbeta med det jag brinner för är då kul. Min familj är mitt allt och idag är jag tacksam för att äkta hälften slutade tidigt så vi får umgås ♥️

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.