Dags att skaffa fler anledningar att dansa, leva livet och göra skillnad!

Jag har en ny idol: kid president! Han sammanfattar på tre och en halv minut det jag ägnar hela mitt liv åt: det är dags att göra skillnad, dansa mer och leva livet. Kom igen gänget!

Klippet är ungefär tre och en halv minut långt, värt varenda sekund! Det the kid president pratar om är det jag pratar om när jag pratar om hälsa (presidenten och jag liksom!). Hälsa handlar om just det här: leva livet medan det pågår, dansa mer och vara rädda om varandra. Och vi gör skillnad på så många olika plan, jag tycker vi börjar direkt. Här. Nu. Med oss själva!

Gör skillnad för dig och din hälsa
Och du: om du åstadkommer hälsosam skillnad för dig själv, fatta hur det påverkar dem du har omkring dig! Vad kan du göra idag för att göra skillnad för dig själv och din hälsa? Du kommer väl ihåg att varje steg räknas, hur litet det än är ...

HEJA HEJA DIG!
//Malin

Let´s dance ...

PS. Häng med mig på Bloglovin´ för fler inlägg som kan göra hälsosam skillnad för din hälsa 

Comments

Permalink

Den här lilla sötnosen kan inte ha mer rätt. Oj vad jag har tagit andra vägar, det har varit tuffare än att sitta säkert hemma i Sverige med 9-5 jobb, men det gjorde mig olycklig. Många tyckte nog att jag var galen som flyttade till kärleken på andra sidan jordklotet och började jobba som bloggare, men nu är det jag som sitter här i lätta kläder och tjänar pengar på min blogg.

In reply to by Fitnessfia

Permalink

Du är ju helt fenomenal dessutom, så bra gjort! Rätt gjort! 

Heja dig!

//Malin

Permalink

sant! Tror dessutom att ALLA har något att erbjuda som kan inspirera andra ...

//Malin

Permalink

Kid president rocks! Finns massa klipp med honom som jag verkligen älskar! Och så dansar jag. Så klart. Varje dag. Åtminstone försöker jag. Just nu kör jag vild dans merparten av min dagliga morgon-sjua, varvat med burpees. :-)

Men wow för din morgon-sjua! Känner glädje och energi hela vägen hit - tack för det! 

(Ja, jag har kollat in fler klipp - så jäkla härliga!)

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.