Delad energi - dubbel energi!

Hälsa mera

Ja, jag gillar mitt jobb! Att inspirera människor omkring mig att hitta sitt sätt att använda hälsan som hävstång för resten av livet ger mig en grym boost. Men det är ändå inte av egoistiska skäl jag har lanserat kursen Glad Fri Stark, utan det är för att jag verkligen vill visa på vilket verktyg hälsan är. Om du gör den till en naturlig del i livet så ger den energi, tid, glädje, frihet och styrka. Du blir säkrare på dig själv och lär känna dig själv så att du vet hur du ska motivera dig att säga ja till det du vill och våga säga nej till det du inte vill... Den här kursen är för dig som är frustrerad över att du inte orkar eller hinner träna, äta bra, vila, skratta eller träffa de du vill träffa.

Jag tror inte på quickfixar och jag vet att ditt liv inte blir lättare bara för att magen blir platt eller rumpan tight. Du är mer komplex än så! För mig handlar hälsa om en helhet med en skön själ, en hjulande hjärna, en klipsk kropp och glada ögon. Vad innebär hälsa för dig?

 

Är du nyfiken på kursen jag skriver om hittar du mer information om den här: Glad Fri Stark

 

Hör av dig såklart, med både tankar, tyckanden och annat!
Heja dig!
Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.