Det där med hållbarhet...

Hälsa mera

Det där med hållbarhet handlar oftast om miljön. Om att vi inte ska tära på miljön och att det ska finnas resurser kvar för de som kommer sen. Ja, det där är ju riktigt viktigt! Jag vill bara lägga till en grej i det där med hållbarhet. Oss! Oss människor.

Vi ska inte tära på oss människor, vi är också resurser som är viktiga för framtiden. Det ena förtar inte på något sätt det andra, snarare tvärtom. Vi människor blir ju hållbara av att röra på oss och använder vi vår rörelse genom att gå, cykla eller springa transporterar vi ju oss på ett sätt som både sparar miljön och gör oss själva långsiktigt hållbara. Hur bra som helst!

Hur bra som helst
är det också att Mölndals Stad arrangerar hållbarhetsveckan nu april och att Aspelin Ramm och Hälsa mera tillsammans bjuder in till föreläsning och träning. Kolla här:

Tisdag 19 april på Pedagogen Park
11.30-12.00 Glad Fri Stark - med hälsan i fokus. Jag pratar om hur du kan använda hälsan för att hitta glädje frihet och styrka i livet. 

12.00-12.45 Cirkelträning - med dig i fokus. Ett inomhuspass med kondition, styrka och glädje som alla kan vara med på.

Mina härliga vänner på Salming Concept Store kommer att finnas på plats och de har som vanligt med sig fina erbjudanden på sina löparskor. Dessutom har jag hört rykten om smoothies... 

Vi ses på Pedagogen Park! Och vet du: det är inte bara 19/4 jag är där. Varje tisdag springer jag tillsammans med ett gäng från de olika företagen som finns där. Snacka glädje, frihet, styrka. Och mängder av det där med hållbarhet...

Vill du veta mer? Håller du inte med om det där med hållbarhet? Håller du med? Eller har du bara något kul att berätta? Gör det! 

Vi ses!

Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.