Det gills inte - om ingen ser att du äter bullen?

det gills inte

Det gills inte!
Jag är oerhört stolt över att kunna presentera världspremiären av föreställningen Det gills inte! Fem korta, ödmjuka och humoristiska akter för dig som också har för mycket att göra och för lite tid att göra det på samt mängder med ursäkter. Föreställningen det gills inte passar också dig som bara vill ha en härlig kväll tillsammans med andra härliga människor. Och kanske en dans? 

Eva Svärd Malin Lundskog
Vi dansar på första dejten

En föreställning om och för livet
Under föreställningen Det gills inte! kommer du att få ta del av klokskap om livet, som hur du gör för att eventuellt undvika att gå in i väggen, hur du lämnar väggen om du har råkat gå in i den och om vilka som är de vanligaste ursäkterna för att slippa ta tag i sig själv och sitt liv. Kvällen kanske till och med kommer med avslöjanden som att du är så himla bra. Och mår bra. 

10 tips
Dessutom bjuds det på tio tips om varför du inte ska lita på tipslistor. Bara en sådan sak kan göra det värt att komma på världspremiär av föreställningen Det gills inte! Eller vad säger du? Så här finns det de som säger: 

Det gills inte!
... om ingen ser att jag äter bullen? Vet du om att det finns folk som tänker så? Men inte du väl?
... jag tänkte ju träna, så då gills det väl inte? Det finns de som tänker så också. Visst är det galet?
... alla fuskar ju ibland, så då gills det väl inte om jag också gör det? Jo det är sant, det finns människor som tycker så. Men det stämmer väl inte på dig? 

Eva Svärd Malin Lundskog
Sådan är väl inte du?

Vad? 
Det gills inte är en ödmjuk och humoristisk föreställning i fem korta akter för dig som också har för mycket att göra och för lite tid att göra det på och mängder med fullt legitima ursäkter. Passar även dig som bara vill ha en härlig kväll. Och kanske en dans.

När?
23 januari 2018 kl 18-20

Var?
Odeon, Kulturhuset i Skövde

Hur?
Med öppet sinne och höga förväntningar, ensam eller tillsammans med dina vänner.

Biljetter
Både VIP-erbjudande och alldeles vanliga biljetter hittar du här: biljetter till Det gills inte!

225:-/biljett till och med 15 december, därefter 275:- 

Eva Svärd Malin Lundskog
Vi står både bakom och på scenen ...

Vilka är det som står bakom föreställningen Det gills inte?
Vi som står bakom föreställningen och dessutom på scen den 23 januari på Kulturhuset i Skövde är Eva Svärd och jag. Eva är entreprenör, specialpedagog och alldeles ovanligt klok, lugn och ödmjuk samtidigt som hon har glöd och energi. En balans hon har hittat på sin resa som först tog 20 år för att braka in i väggen och sedan 3,5 år att arbeta sig tillbaka från utmattningssyndrom. Eva bjuder på både skratt och tårar och lämnar ingen oberörd. 

Det gör inte jag heller ...

Jag stalkade Eva
Jag stalkade Eva på Instagram för att jag tycker att hon är så klok! Säger så viktiga saker! Och är så stark! Efter en period av intensivt följande tog jag mod till mig, kontaktade henne, vi sågs och ... Det gills inte var en självklarhet. Är en självklarhet. Särskilt den 23 januari 2018. Kommer du till Skövde?  

Vi längtar efter att visa hur du hittar lugn, energi och lusten att leva livet. Och att tycka om dig! Här hittar du biljetter - en julklapp till dig själv och någon annan du tycker om?

Eva Svärd Malin Lundskog
Här inne gills det inte!

Heja heja dig!
Vi ses snart igen. (Och på Det gills inte! den 23 januari 2018?)

//Malin
PS. vill du försäkra dig om att inte missa nästa blogginlägg - då ska du följa min blogg på Bloglovin´

Comments

Permalink

Och hälsa din fru att jag hejar på henne! (Jag har också varit där)

 

Och det här är ju bara premiär - kanske blir en turné ;-) 

 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.