En helt ny varvsepok… Del 2

Hälsa mera

Mitt i prick! Så kan man sammanfatta fortsättningen av Hälsa meras nya varvsepok och det är ju inte fy skam… Vårt uppdrag för dagen var att värma upp och peppa SCA:s 240 löpare inför och under Göteborgsvarvet 2015 i lördags. En Hälsa mera-Malin skulle coacha runt löpare som ville i mål på sådär ungefär 1:55 och en Hälsa mera-Malin tog sig an de som siktade på ca 2:25 som måltid. Mitt i prick får man väl kalla 1:55:16 respektive 2:24:10?! Och en strålande sol, persande medlöpare och glad publik på det. Wow!

Göteborgsvarvet 2015 är mitt roligaste varv ever. Tror jag. Jag kan ha haft rätt kul när jag kom allra allra sist också, men det ä en helt annan historia (stay tuned!) Men just nu är årets varv roligast. Hoppas att jag känner samma sak nästa år om nästa års varv. För ett sånt blir det ju. Vad som gjorde det kul? Ja, dels alla medlöpare, men kanske mest av allt att jag inte var ett dugg fokuserad på mig, mina ben, min puls, min tid, min prestation eller mitt resultat. Årets Göteborgsvarv var 21,1 km ren och skär njutning då jag dansade till både dragspel och bongotrummor, high fivade varenda unge längs banan, filmade hejarklacken och tog massa fina kort och fick med mig persande löpare över mållinjen. Kittlar dödskönt i kistan där kexchokladen landade efter målgång. Det är ju såhär stan ska varvas!

Jag tror också att resan fram mot lördagens halvmara gjorde det extra kul, för den resan har verkligen varit mödan värd. SCA-gänget har lyssnat på motivations- och kostföreläsning och tränat löpstyrka, -rörlighet, -teknik och -fart med Hälsa mera sedan i vintras och hela våren har varit fylld av framsteg och utveckling i rätt riktning. Grymt kul uppdrag att få hänga med på den resan, vi reser gärna vidare på samma sätt med fler:-)

Och: är det bara jag, eller var hejarklacken extra hejig i år? Hur som helst gör publiken en jätteinsats, borde inte de också få medalj?

PS. En helt ny varvsepok del 1 hittar du här DS.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.