Fira dina framgångar -det ger mersmak

fira dina framgångar, författare, Skapa ditt drömliv, självsabotörer, självhjälpare, Hälsa mera, Malin Lundskog

Fira dina framgångar - ett säkert sätt att skaffa nya vanor

Fira dina framgångar, det är ett säkert knep när det gäller att skapa ännu mer framgång. Det är ju därför vi firar framgångar här på bloggen på fredagar: för att skapa ännu mer framgång. Och goda vanor. 

Den här veckan har jag en extra rolig grej att fira: en ny bokrelease! Skapa ditt drömliv - hur du vänder självhjälpare till självsabotörer. Ett blogginlägg om den passar perfekt på en blogg om hälsosam glädje, frihet och styrka. Snacka mental träning att dels upptäcka sina självsabotörer och sedan utveckla dem till självhjälpare!

Skapa ditt drömliv

Boken vi (ja vi är 15 författare) släppte igår är verkligen en framgång att fira. Som förhoppningvis ger dig som läsare ännu fler framgångar att fira! Vi som har skrivit är 15 entreprenörer och ledare från olika håll och kanter och branscher med (minst) en sak gemensamt: vi har jobbat stenhårt med oss själva och verkligen vågat gräva bland våra egna tillkortakommanden för att hitta vad i vårt eget beteende det är som gör att vi inte har nått dit vi vill. Förrän nu då?

Ordberoende förlag, Fira dina framgångar, Anna Åberg, författare
Ewa Åkerlind från Ordberoende förlag och Anna Åberg, initiativtagare till hela härliga boken

Vänd självsabotörer till självhjälpare

Det är det här som är grejen för att kunna skapa sitt drömliv: att vända sina självsabotörer och göra om dem till självhjälpare. Och innan dess upptäcka dem.   ... Självsabotörer är på ett ungefär alla ursäkter vi har. Och tror på. Vi som har medverkat i boken har alla på ett eller annat sätt jobbat med att upptäcka, lära känna och omvandla våra självsabotörer och gjort om dem till självhjälpare. Galet spännande! Utvecklande! Och kul att få vara en av författarna i den här skitsnygga boken. Äh, inte bara snygg såklart. Bra också! Riktigt bra! 

fira dina framgångar, Malin Lundskog, Självsabotörer
Snygg på insidan tycker jag, vad tycker du?

Vi delar med oss av motgångar och vad som händer när vi har vågat möta motgångarna och upptäcka hur vi beter oss när det det går emot oss. Ibland består mönstret i att vi till och med skapar motgångarna, för att slippa lyckas. Visst låter det knäppt? Det är motsatsen!

För mig är det ofta Glömskan som hindrar framgångar. Som gör att jag glömmer sådant jag behöver göra för att lyckas. Men vet du: jag har hittat ett sätt att använda glömskan som självhjälpare istället för självsabotör. 

Jag hoppas självklart att du vill läsa boken, men här hittar du en artikel jag har skrivit om glömskan: Glömskan - en gullig självsabotör

Skriva tillsammans, releasa tillsammans

Igår hade vi alltså släppfest för den här boken som jag tycker och tror passar dig som vill utvecklas. På något sätt. Vill du det? Du hittar boken här: Skapa ditt drömliv - hur du vänder självhjälpare till självsabotörer (skrolla lite). Vi firade dels en bok som har blivit till. Det är stort! Och vi firade att vi träffades (nästan) allihop. Det har vi inte gjort förut! Så värt att fira! Vilka författarkollegor jag har! Här är några av dem:

Fira dina framgångar, skapa ditt drömliv, Hälsa mera blogg, Ulrika Hederberg
Ulrika Hederberg läser ur sitt kapitel Prestationsprinsessan. Ulrika hittar du här
fira dina framgångar, Kicki Westerberg, skapa ditt drömliv, Hälsa mera, blogg
Kicki Westerberg läser om Analysera Paralysera
Fira dina framgångar, Skapa ditt drömliv, Eva-Karin Wallin
Eva-Karin Wallin läser ur sitt kapitel om Skeptikern

Några av oss läste högt, andra skålade i bubbel. Hur som helst så firade vi. I det här fallet för att det tamejtusan är en framgång att släppa en bok. Känns nästan helt crazy att jag har bivit utgiven två gånger på två och en halv månad (i december kom ju den orange boken GLAD FRi STARK du vet, där jag för övrigt ger en sneak peak om hur självsabotörerna ofta tar sig i uttryck när det handlar om hälsa). Värt att fira om du frågar mig. Kanske blir det en vana att skriva böcker? Eller inte. Fira är viktigt oavsett. Det här firandet gav verkligen mersmak. Vill skriva mer. Vill umgås mer (står också om hur hälsosamt det är i GLAD FRi STARK). 

Fira dina framgångar

Vilken eller vilka framgångar firar du den här veckan? Jag vet att det kan vara klurigt att hitta på bra grejer att fira, men träna på det. Sååå värt! För firande gör dig glad och tillfreds. Att fira är ju hälsosamt - det står i GLAD FRi STARK

Förra veckan firade vi här på bloggen genom att svara på frågan om vad som är veckans bästa. Fritt fram att göra om den här veckan också! Så ... vad firar du den här veckan?

Tja ... så tog firarkvällen slut och jag sa godnatt till mina författarvänner. Och på återseende. Ungefär som jag gör till dig nu: På återseende! 

Vi ses väl snart igen? Kom ihåg att du kan följa bloggen på Bloglovin´ för att vara säker på att få alla uppdateringar. Och för att vara säker på att få fira dina framgångar ordentligt?

Här hittar du förresten ett inlägg om varför det är viktigt att fira dina framgångar

HEJA DIG!

Skapa ditt drömliv, fira dina framgångar, silverkeps
Tillbaka på hotellrummet. Godnatt!

 

Comments

Ja - verkligen! Och väldigt speciellt att skriva tillsammans med sådana här stjärnor!

In reply to by Pernilla Lantz

Permalink

Heja dig som körde de tre milen :-) Och heja mig som skriver bok ;-) Vi firar vidare! 

 

Och YAY för girlpowern!!

//Malin

Permalink

Vad roligt Malin! Grattis och bra jobbat.
Varje fredag när jag åker hem ifrån jobbet (eller egentligen varje dag) är jag grymt tacksam och stolt över att jag lyckats bygga upp mitt företag så att jag kan försörja mig på min hobby.
Helhetshälsa ♡

... till dig också! Både företagandet och firandet/tacksamheten/stoltheten. Det ger energi in till nya äventyr!

//Malin

... hoppas att du kommer på något att fira - det är en träningssak det också, att hitta bra grejer i vardagen. Så värt att träna på :-) 

//Malin

In reply to by Johanna

Permalink

... jag har faktiskt fler :-) 

Hälsan i fokus för framgångsrika ledare
Några varv runt jorden bara

och den skönlitterära ljudboken SYND - de sju dödssynderna i modern tappning tolkade av ... mig ;-) 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.