Flås hela tiden!

Hälsa mera

"Har du inte testat intervallträning tidigare, är det dags nu. Oavsett om du vill komma i bättre form, förbättra konditionen eller höja pulsen vid sidan av vikternadå är Elixia Heartbeat något för dig. Att det är gjort på en lunchrast gör inte saken sämre"

Så inleds artikeln i senaste numret av i FORM (4/2014) om en klass Malin L körde release på för ett tag sedan. Och det där med intervallträning är ju bara så rätt! Heartbeat är en supereffektiv 30-minutersklass med enkla rörelser och noll koreografi som du får ett snabbt gensvar på. 

Vi tycker att du ska köpa tidningen i FORM och läsa mer (Nej, vi är inte sponsrade. Ja, vi fick köpa ett ex själva). Om oss och om annat som händer i hälsovärlden. Ibland är det hälsa att landa i soffan med skön läsning som gör att man längtar efter att sätta fart. Att man planerar att sätta fart. Och, för att det ska ha effekt, att man faktiskt sätter fart! 

Apropå intervallträning: Vi har skrivit om det förr, bl.a. om tabata, och igår kväll visade Vetenskapens värld ett helt program om träning där bl.a. finessen med att träna korta intensiva pass togs upp. Och mycket mycket annat intressant - som hur lite vi rör på oss. Egentligen...

Heja dig! Sätt fart!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.