Glad Fri Stark - för livet!

Hälsa mera

Vem kan egentligen säga nej till ökad glädje? Ytterligare frihet? Och mer styrka? Ingen tror jag. Men nästan ingen tänker på att det kräver att man prioriterar och tränar på det där med glädje, frihet och styrka för att det ska hända. Det kommer liksom inte av sig självt... 

Under hösten genomförde jag intervjuer med ett stort gäng kvinnor som undrade vart deras energi hade tagit vägen, varför de inte skrattade så ofta som de egentligen ville och vart livsglädjen hade tagit vägen. De var rörande överens om att det i stor utsträckning handlade om att de nedprioriterade sig själva till sista plats i näringskedjan. Först skulle barnens behov tillgodoses, sedan en eventuell partner, en chef, kollegor, vänner, föräldrar, bekanta... Ja, du fattar. Du kanske till och med känner igen dig? 

Nu tycker jag så här: det räcker! Det räcker med att inte proritera sig själv. Det räcker med att sätta sig själv i sista rummet. Det räcker! 

Nej, det är inte egoistiskt att tänka på sig själv! Gör du det, så kommer du att ha glädje och frihet och tillräcklig styrka att ta hand om alla de där andra viktiga människorna i livet. Därför har jag skapat programmet Glad Fri Stark - för livet. För att du ska orka med livet, njuta av det och ha energi över till det där lilla extra som gör livet extra värt att leva. 

Mer om mitt program Glad Fri Stark - för livet.

Ps. Missa inte bonusen...

Vi ses! Vi hörs!

Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.