GLAD FRi STARK - föreläsning på Mölndals Stadsbibliotek

föreläsning, Hälsa mera, Glad fri stark, Malin Lundskog, Mölndals stadsbibliotek

Mölndals stadsbibliotek på torsdag
På torsdag kommer jag till Mölndals Stadsbibliotek och inspirerar till glädje, frihet och styrka. Biblioteket öppnar sina nya portar och jag hälsar på med min föreläsning om hur du skaffar dig ett hälsosamt och hållbart liv med glädje, frihet och styrka, sänkta axlar och gott samvete. Du är välkommen!

Jag föreläser om hållbar hälsa
Jag kommer att prata om hur du blir glad, fri, stark med hälsan som hävstång och bjuda på mina fem fenomenala formler för hälsosam framgång och berätta varför de funkar för hållbar hälsa. Förmodligen kommer jag inte att kunna hålla mig från att prata om alla ursäkter vi allihopa har för att slippa ta tag i saker och ting. Det brukar bli himla kul det!

Kolla in gänget (på bilden) som inviger Mölndals stadsbiblioteket tillsammans med mig: Björn Ranelid, Ninni Schulman, Carin Hjulström, Willy BjörkmanAnna Blomberg, Beppe Singer, Jonas Hassen Khemiri, Lani Mo, Lena Lilleste och Leif Loket Olsson

Vilken ära! Nu är jag sådär härligt tacksam igen över att få finnas och leva det liv jag lever. 

När?
7 december kl 18-19.30

Var?
Mölndals stadsbibliotek, hörsalen, plan 2

Hur?
Du kommer som du är, öppen för nya insikter och kanske en dans? Jag kommer med en kappsäck fylld av inspiration och några ex av min nya bok GLAD FRi STARK.  

Oftast föreläser och workshoppar jag på företag, så det är extra kul att hålla en öppen föreläsning. Särskilt när jag får chansen att missionera om det jag brinner för: hållbar hälsa! Sådan hälsa som kommer utan press och prestation, som ser till hela dig och inte fokuserar på en platt mage utan snarare ett starkt inre och en bål som håller dig uppe. Typ så ... 

Ses vi inte där och då, ses vi här snart.
Heja dig sålänge!

//Malin

 

Comments

Permalink

Wow! Vad fantastiskt roligt och vilken grupp människor som får äran att träffa dig.

In reply to by Dorotea Petter…

Permalink

DET var snällt skrivet det. Tack. 

 

//Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.