Gladast vinner!

Ja, så är det i den här stan, full av goa gubbar o käcka tjejer. Så himla härligt när jag innan knôloppet (Göteborgsvarvet med ett finare namn;-) kom fram till att min drömtid på 1:45 var det inte läge för. Vilken värme! För löpningen är helt enkelt ett sätt för mig att leva ett liv i mental och fysisk rikedom, i ett överflöd av energi! Det är ju egentligen alla de där timmarna innan ett lopp som är grejen då.

Det var inte så att jag tänkte tankarna för att slippa slita de 21 km runt Göteborg, det var ett sätt att hitta det genuina i löpningen, strunta i prestationer, resultat och personbästa - för vad spelar sånt för roll i det långa långa loppet som vi kallar livet? inte nånting egentligen. Bara en lite extra krydda!

Så - håller med vår Hälsobokarinspiratör Anneli Wester som säger "gladast vinner". Jag gjorde mitt bästa. I rekordvärmen som en stund på Hisingen byttes ut mot en motvind i minst kulingstyrka, åska och hagel som gjorde gôront på bara armar o ben. Men fram kom jag och väldigt väldigt många andra. Heja oss!

Hälsar vidare den här kvällen med god mat och goda vänner. Hälsa mera, du med!

Malin L

(Visst, lätt o säga att resultat är skit samma. Var ändå tvungen att kolla... Min tid var tre minuter sämre än förra året, men min placering var 500 bättre. Så det så!)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.