God jul, Musikhjälpen

Hälsa mera

Alla barn har rätt till skolgång. Eller hur? Så: jag stöttar Musikhjälpen genom att springa runt runt runt... Verkar det klokt? Det är det! 

Fredag 16/12 är vi ett stort gäng från Lonesome Runners som springer runt Bältesspännarparken för att skramla ihop pengar till alla dessa barn i krig och för deras rätt till skolgång. Jag tjuvstartar kl 14.30, sedan fylls varvet på med löpare mellan kl 15-20. Du är jättevälkommen att springa med såklart! Eller att bara säga hej. Att sänka en slant. Och/eller att ge mig en utmaning under min timme med löparskorna på fötterna. För varje utmaning skänker både jag och utmanaren pengar till Lonesome Runners bössa hos Musikhjälpen. 

Vet du: om du har missat boken Några varv runt jorden, bara tar jag med mig den några varv runt Bältesspännarparken, bara och skänker 20:-/såld bok under min springtimme. Kom kom vettja! 

Sparbössan 

Det här är Hälsa meras julklapp till alla! 

TACK och GOD JUL!

Malin

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.