GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år, Hälsa mera, Malin Lundskog, Kristoffer Roller

Gott slut
Slutet på något är alltid början på något annat. Som att idag tar 2017 slut och genast öppnas alla möjligheter med 2018 upp. Ibland är de sorgligt att något tar slut, men ändå ... det underlättar för nya äventyr, nya lärdomar, erfarenheter och nya möten. Bland annat!

Gott nytt
Jag önskar dig verkligen ett riktigt gott nytt år. Löjligt gott till och med! 

Har du märkt att det där med nyårslöften har hamnat i skuggan för allt prat om att sätta mål inför det nya året istället? Eller bestämma sig för ett ledord kommande år. Jag vet inte ... det ena förtar nog inte det andra egentligen. Kan det inte vara så att ett löfte kan vara det som gör att vi når våra mål? Har vi lovat, så har vi liksom, även om just det där med löfte till oss själva sällan prioriteras. Och ledord sen, ledord är ju det som sätter känslan vi vill ha och som ofta har med vår moral och magkänsla att göra. Också bra grejer att ha med sig på vägen mot nya mål och 2018 års utmaningar och äventyr. 

Nyårslöften, målsättningar och ledord - låt dem samverka säger jag. Uteslut inte det ena för det andra utan svullna på med allt på en gång. Om du behöver det alltså! Eller välj det ena. Eller det andra ... 

Mitt nyårslöfte inför 2018:
Jag lovar mig själv att jobba på att fortsätta att tycka om mig och inte jämföra mig med andra, däremot inspireras av andra kloka människor. Du som har läst GLAD FRi STARK vet att det där med att tycka om sig är ungefär hur hälsosamt som helst.

Mina mål för 2018
Vara en tiopoängare gentemot min familj, mina vänner, er bloggläsare, mina följare i sociala medier, alla jag föreläser för och workshoppar med och skapa en webbkurs som är just den ni vill ha. Reflektera över mina framsteg, lära mig av både dem och mina misslyckanden och fortfarande tycka om mig även om ingen annan verkar göra det för stunden. Och träffa Bruce Springsteen.

Mina ledord 2018
Glädje - göra det jag gör med glädje och känner jag inte glädje: reflektera över om jag måste göra det jag gör. Om ja på den frågan: göra det jag gör med glädje. It´s all about mindset du vet ...

Frihet - friheten i att lita på mig själv och våga stå upp för mig. Friheten att välja vilka jag umgås med och jobbar med. Om jag inte kan välja vilka jag omger mig med, umgås med dem med glädje ...

Styrka - mental och fysisk styrka som gör att jag orkar välja att göra det jag gör med glädje och känna mig fri att själv välja. Styrka som gör mig modig nog att våga välja och styrka nog som ger mig mod att prata med Bruce Springsteen när jag träffar honom i april. (Okej, jag ska till New York och höra Bruce på Broadway. Är en smula (?) besatt av honom och tänker att jag aldrig någonsin har haft bättre tillfälle att faktiskt träffa honom. Inte bara hoppa runt på en gräsplan tillsammans med 50 000 andra och sjunga tillsammans med honom. Vad tror du?)

Inom löftet, målen och ledorden ryms mer. Som att göra gott för andra. Som att återhämta mig. Som att springa. Som att skriva. Och mycket mer. Jag har skrivit ner, jag har gjort en plan och jag ser verkligen fram emot ett nytt år.

Hur tänker du om nyårslöften, mål för året och ledord? Dela gärna gärna, det är superspännande att få inspiration från era tankar!

Gott nytt år!

Vi ses nästa år
//Malin

PS. Vill du hänga med på vad som händer på bloggen 2018? Följ mig på Bloglovin´ - det blir en del förbättringar ...

Fotot längst upp: Kristopher Roller on Unsplash

Comments

Permalink

Jag tycker om att tänka att det är bättre att börja direkt om man vill ändra något i livet, än att vänta till måndag eller nästa månad eller nyår. Jag vill inte göra mig besviken, svikna löften år en bara att känna sig dålig. Livet är en enda lång utveckling, ibland går det bakåt, men sen går det framåt igen. Älskar´t! https://nansomjag.wordpress.com/2017/12/31/nyarsloften/

Kör och gör (alltså, börja nu och inte på måndag) är bästa sättet att få något gjort, kanske alldeles särskilt förändringar som vi ofta ryggar lite inför att ta tag i;-) 

Heja på!
//Malin

Permalink

... bara inte i det här inlägget :-) Även om jag inte skriver ner hur jag mäter här, så mäter jag. För visst kan du mäta mål i en subjektiv skala - Jag har klart för mig vad en tiopoängare är t.ex. Med det här inlägget vill jag visa övergripande hur de olika delarna kan samverka.

 

Tack för kommentaren, utvecklar mitt bloggande ju, så att jag inte bara säger A och inte utvecklar till B. Typ ... Hälsar målbildstränare Malin :-) 

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.