Granen står så grön...

och grann i stugan. Japp, igår åkte den in. Och idag fick jag på lotten att ta mig en sväng om... utmaningen är dock att inte dansa traditionellt till julens alla sånger, utan utfallsteg och andra finesser ska göras idag. Faktum är att jag och min son brukar gå hem från förskolan, och då går vi gärna utfallsgång, eller armar från tå till himlen, hoppsar för pulsen och rusar i tävlan. Ett bra sätt att få vardagens rörelse att bli lite mer än bara maka gång. Så idag blir det en julestund här med barnen och mig...det lovar jag Malin. Tack!

/Malin O

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.