Hälsa är naturligt

Hälsa mera

Hälsa är naturligt! Det är kanske är därför den tiger så still? För att vi tar den för given och inte tänker på den förrän den inte är där längre. Som en gammal relation sådär. Den är där. Du tänker inte på den, vårdar den inte utan tar den för given. (Du läste väl Malin O:s inlägg om "tyck om" igår?) Som om det som är alltid kommer vara! Ha! Glöm det och tänk istället efter före! 

Förebygg ohälsa genom att hälsa mera! Utan att krångla, utan att lägga tid och kraft på att hitta ursäkter och omständigheter som eventuellt, kanske och möjligtvis skulle göra att du inte ska hälsa mera. Inte förebygga ohälsa. 

Gör det lätt för dig! Hälsa är naturligt och blir ännu mer naturligt i naturen. Vårda din naturliga hälsa i naturen. Vårda en sån där taförgiven-relation i naturen. Kombinera de båda! Två fina flugor i en smäll. En vän, en fin sväng i skogen , kanske pimpad med utfallssteg, armhävningar, burpees, och plankor, så är saken klar. Så enkelt kan du hålla både hälsa och relationer vid liv. Hur svårt kan det vara?

I morse drog jag till skogs med både fyr- och tvåbent vän, med solsken i blick och efter en stund rosor på kind. Helt naturligt! Helt utan krusiduller och bling. Hälsa rakt av sådär! HuR gör du för att förebygga ohälsa? För det är det som är grejen - förebygga! I veckan kunde vi läsa om hur onödigt det är m de allmänna hälsokontrollerna. Hälsa i största allmänhet istället. Helt naturligt!

Malin L

(vad vi gjorde för övningar i skogen återkommer jag till, med bildbevis!)

 

 

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.