Hälsa 365/1

God fortsättning på det nya året! Och egentligen spelar det ju ingen större roll om det är nytt år eller inte, men idag börjar vi vår #hälsa365-serie och du är varmt välkommen att hänga med! Om du var på fest igår ska du absolut fortsätta läsa. Ja, om du drack (mycket) alkohol alltså... För gjorde du det behöver du inte ha dåligt samvete för att du inte tränar idag. Alkohol och dagenefter-träning är en himla dålig kombo! För att din träning ska påverkas negativt så räcker det med två glas vin. Just sayin´!

Alkohol har en nedbrytande effekt på dina muskler och har du alkohol kvar i blodet kommer kroppen bara att vilja bli av med giftet innnan du har någon annan effekt av träningen. Och visst är det någon annan effekt du är ute efter, när det gäller träning? 

Dagens #hälsa365 alltså: ta´t lugnt med gott samvete idag kan vara bättre än att träna bort ditt eventuellt dåliga samvete. Bäst av allt? Alkoholfri hälsa!

Gott nytt år!

Malin och Malin

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.