Hälsa 365/106: Kostförebild

Hälsa mera

Vet du vad... vi får ofta höra att "jag kan inte äta så hälsosamt jag vill, för min familj äter si eller så" eller "min kille/tjej äter si eller så och därför...". Personligen har jag alltid velat vara en förebild för mina barn. Inte för att jag behöver vara den mamman som äter mest hälsosamt utan för att jag också äter vanlig mat. Jag växte upp med en mamma som ständigt bantade eller inte åt vad jag åt, ibland inte åt alls. Som om mammor inte behöver äta? Eller inte kan äta spaghetti och köttfärssås? Däremot märker ingen av mina barn om jag väljer mindre av något och mer av något annat. Var en förebild, men var inte extrem åt något håll. Ät vanlig mat... är vårt hälsosammaste tips.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.