Hälsa 365/113 - en bra start

Hälsa mera

En sån där dag idag... Som börjar i dur och fortsätter i samma glada klang! 

En dag då jag hade tänkt mig att dagens #hälsa365 skulle handla om vikten av att äta frukost, men inte kan låta bli att berätta om annat också. Som vikten av att hitta sitt eget sätt att hälsa mera™, att våga bjuda på sig själv (ja, vad är det värsta som kan hända?), att våga ge och ta beröm, att röra på kroppen, utmana sig själv, se till att skaffa sig minst en fantastisk kollega (nu snackar vi fullträff för min del), vara öppen för livet, se det stora i det lilla och drömma stort. 

Fast påsken är över målade vi äggen vi bjöd på till vår frukostföreläsning Hälsa upp dig! De glada skratten tack vare det gjorde morgonen ännu härligare. Att vara på Sågeriets tillväxtcentrum och föreläsa gjorde det hela ÄNNU HÄRLIGARE (vad ska det sluta?). Fina lokaler och goa människor i dem. Att en av de goa männsikorna som kom idag var min bästa kompis, gissa vilket håll det tog den här dagen? Just det; den blev ÄNNNUUUU HÄRLIGARE! Och att ojidrinks bjöd på uppiggande shot och MXDC på vattenflaskor... Ja, du fattar. Frukosten gav, som frukostar gör, en bra start på en bra dag. Kolla bara det här sms:et:

Vad som hände sen? Vi gjorde SCA löpstarka och hade hur kul som helst på en maskrostät gräsmatta. Snyggare än vanligt i mxdc-kläder och åååååhh så sköna löpardojjor från Salming running. Jag håller med dem: no nonsense running! Gänget vi stärkte bjuder på sig själva, sina glada skratt och sin kämparglöd.

Tja... en bra start på en riktigt, riktigt bra dag. Det kan ju faktiskt till stor del bero på frukosten. Vi säger det, så stämmer ju min plan om att blogga om att dagens #hälsa365 är att äta frukost. Kom ihåg det imorgon om du glömde det idag, för imorgon är en helt annan dag! 

ps. vill du höra oss prata om vitsen med hälsosatsningar på jobbet? Hör av dig, vi ser fram emot att hälsa mera™ på dig!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.