Hälsa 365/132: The bra-volution

Hälsa mera

I Lindex senaste kampanj the bra-volution snackas det mycket om siluetter, och det fokuseras på vardag och festliga tillfällen i en kampanj full av snygga bh:ar.... inte ett ord om sport-bh:n, så därför vill vi slå ett slag för dess vikt i samband med träning för oss tjejer. Oavsett om du har små eller stora, fasta eller hängiga, vältränad byst eller mer otränad... ja oavsett vad, så behöver du ett bra stöd.

sportbh.nu får du en mängd tips. De skriver så här; "När man tränar är något av det allra viktigaste för oss kvinnor att hitta en bra sport-bh. Vi vill förstås att sport-bh:n ska kännas bekväm mot kroppen och inte ha några obekväma sömmar som skaver. Sen vill vi också att vår sport-bh ska transporta bort fukt vid träningen för att vi ska kunna svettas ordentligt. Sport-bh:n ska också se snygg ut och matcha med resten av träningsoutfiten. Och sen det viktigaste av allt – att sport-bh:n ska skydda och stöda brösten under träningen, och detta är viktigare ju intensivare vi tränar." Dessutom är det ju som med alla underkläder, sortera ut och unna dig en ny då och då... för det känns fräschare, roligare och för att stödet efter ett tag minskar i en äldre bh.

Vi är glada att vår sponsor Mxdc har en grym och prisvärd modell som passar oss perfekt, dessutom i alla glada färger.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.