Hälsa 365/144: Kvarg

Hälsa mera

Trenden är klar, och har varit så länge. Ut med yoghurt och in med kvarg. Och visst, kvarg är bra och nyttig för framför allt oss som tränar på grund av sitt höga proteininnehåll, men då snackar vi naturell kvarg. Glöm vanilj och andra smaksatta… de kan liknas närmast med glass, och vem käkar glass till mellanmål innan träning egentligen? Tips är att använda kanel, eller kanske lite vaniljpulver (ej vaniljsocker) för att smaksätta en naturell variant…. Kvarga på gott folk!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.