Hälsa 365/156 - insikter

Hälsa mera

Idag är det första gången en Hälsamera-Malin är med på bokrelease. Som författare! Ja, första, men inte sista... Återkommer till det snart.

Ikväll är det releasefest för antologin insikter som ges ut av Ariton förlag och där Malin L finns med med sin novell "En insikt kommer sällan ensam". Vad en insikt än handlar om så är den inte ett smack värd om du inte omsätter den i handling, det kan handla om allt från att du inser att du behöver motioner mera till att du ska tala om för någon hur mycket du bryr dig om den personen. Du kan komma till insikt om att du faktiskt inte ska vara kvar på ditt jobb eller att du behöver göra dig av med någon i din bekanskapskrets för att må bra. Eller nåt helt annat... MEN: gör du inget åt din insikt, handlar du inte efter den så är den meningslös. Ibland är det bra att inte agera, ibland inte  - men låt det valet vara aktivt, för kraften som kommer ur en insikt är stark! Synd att låta den gå till spillo...

Dagens hälsa 365: följ din insikt. Eller inte. Välj aktivt, så det blir svårare att gnälla över livet och lättare att acceptera det som är. Också hälsosamt! 

PS. Lagom till bokmässan i Göteborg 2014 kommer Hälsa mera ut med sin första bok! Då är både Malin O och Malin L aktiva som författare och du som leder andra i arbetslivet får glädje av det vi skriver! 

(det fina omslaget till antologin du ser på bilden är gjort av Josephine Öhrlund)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.