Hälsa 365/190: Löften

Hälsa mera

Då har halva året gått, och lite mer. Dags att se tillbaka på de mål jag satte upp inför detta året. Typiska nyårslöften... där man drömmer fritt, och sen glömmer bort. Eller?

Jag lovade mig att;
Springa mer utan prestationskrav. Check!
Jag älskar mitt nya sätt att träna löpning... att rusa på i vinden utan en klocka. Att gå på dagsform. Känslan är att jag utmanar mig och får ut mer av min löpning än innan.
Gapskratta ofta varje dag. Check!
Men något jag aktivt får tänka på när stressen kommer och "livet" inte riktigt hinns med. Att skratta tillgjort föder det äkta skrattet... bra att ha med sig. Hellre än att sura...
Rörlighet. Ingen check än...
Har kommit framåt men är inte helt nöjd med halvårsresultatet. Blir mer fokus här kommande halvår.
Mer bara vara. Check.
Måste ha med det för att det ska bli så. Hamnar lätt i "mamma ska bara tömma disken..." eller "sen ska jag...". Försöker allt oftare bara släppa kraven och vara, framför allt ihop med mina barn.

Hur har det gått för dig? Dagens hälsa 365 - se över dina mål, sätt nya, ändra befintliga...gör vad som krävs för att de inte ska ligga och skräpa som dåliga samveten.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.