Hälsa 365/191 - hello green

Hello green

Jag (Malin L) fick en jättefin present av Malin O när vi hade firmafest (ja, på 2 pers!) förra veckan; boken "Hello Green" av Josefine Jäger. En sån där härlig bok med fina bilder och med enkla tips om hur du får in mer grönt i din vardag. 

I boken får du mängder med tips på hur du successivt förbättrar dina kostval och hur du kan lura i även en som inte tror att han (ja, för mig handlar det om min man;-)) gillar gröna smoothies till exempel: Mixa i ett äpple eller päron, så blir den gröna drinken sötare. Till frukost idag bjuder jag på grön mjölk (mandelmjölk med ruccola, citron, persilja, dadel och vaniljpulver) - hoppas att det smakar! 

Sommaren är en perfekt tid att börja med nya vanor och att hälsa mera™, det har vi skrivit om förut i "fånga sommaren", för nu har du tid med det. Det tar tid att skapa nya vanor och avskaffa de gamla du egentligen inte vill ha. Dagens hälsa 365 är att säga "hello green" - det gör livet lite grönare!

Jag som brukar googla mig fram till recept, läsa bloggar och ta lösryckta tips från både här och där när det gäller smoothies. Och improvisera! Den här boken är guld värd och mycket roligare att titta i än googles sökmotor...

Läs mer om Josefine här: jfine

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.