Hälsa 365/192: Sommar

Sommar

Känner du känslan. Sommar. Har skrivit om det förr... men för mig är det magiskt. Nästan lika magiskt som när man var barn och sommaren var oändlig... jag älskar ljuset med e extra långa dagarna och de sena kvällarna. Jag älskar maten, som alltid känns fräschare och lättare. Jag älskar luften, oavsett om det är stekande, precis har regnat eller om det är morgondaggen som ger fukt i luften... Jag älskar all extra rörelse som ges chans till... cyklar, går, springer, jagar, klättrar... Jag älskar de långa stunderna med vänner, för avslappnat häng...alltid plats för en till. Jag älskar färska frukter och grönsaker, helst skördade i egen trädgård. Jag älskar sommaren - den får mig att må extra bra, hela året. Hur mår du?

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.