Hälsa 365/199 - gästbloggare om mål med träning

Hälsa mera

Mitt mål med min träning är att orka i vardagen, att vara så stark att jag orkar lyft matkassar och sovande barn. Ett annat mål med träningen är för mig att kunna delta i alla aktiviteter som barnen gör så som klättring, skidåkning, cykling, löpning och gärna vara lite bättre än dem i några år till ;-). Att ha en stark och funktionell kropp som klarar allt jag vill i vardagen är viktigt för mig. Det är dessa målen som motiverar mig att ställa klockan tidigt på morgonen för att åka till gymmet innan jobbet, det är dessa målen som får mig att ta i det där lilla extra, som gör att jag orkar lite, lite till när jag tränar. För mig är det jätteviktigt med mål. Jag sätter upp både korta delmål och längre långsiktiga mål. Kortare delmål har jag för att på vägen till det större målet få motivation och att få möjlighet att fira avklarade delmål.  Vilket är ditt mål? 

Louise, som bjuder på dagens hälsa 365: sätt mål med träningen, är forskare, PT och kostrådgivare och driver företaget Vetenskapshälsan AB (www.vetenskapshalsan.se). Hon jobbar både med privatpersoner och företag och bygger alla träningsprogram utefter kundens nuläge och svagheter och styrkor. Tillsammans med kunden sätter hon upp delmål och större mål - allt för att hitta det som motiverar kunden att åka till gymmet, att ta i det där lilla extra och att orka lite, lite mer. 

ps. Malin och Malin på Hälsa mera tackar för blogginlägget och jobbar vidare för att nå sina mål, allt för att kunna använda hälsan att nå övriga mål med!  

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.