Hälsa 365/242: Tom agenda

Hälsa mera

Hur ofta vaknar du upp till en helt tom agenda? En obokad dag att göra vad man vill med. Utan massa måsten i trädgårdar, hus/lägenheter, jobb osv. Det är för mig väldigt viktigt att ibland bara vakna till en dag med "vad jag känner för". Det ger mig kraft till alla måsten resten av dagarna. Det är också bra för mig att jag numera har full koll på att det är så, så jag ger mig det utrymmet mellan varv av långa listor. Idag... nästintill TOM agenda. Ett härligt bröllop i eftermiddag, men innan dess... do what I want time!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.