Hälsa 365/246: Kaffe med dopp

Hälsa mera

Jag är en nybliven kaffedrickare. Somliga skulle hävda att jag fortfarande inte dricker kaffe.... ja, för det är väldigt mycket mjölk i. Och dessutom har jag gärna något till, så inte kaffesmaken tar över lixom. Och för att inte fikadelen ska bli alltför onyttig, gillar ju konceptet lördagsgodis lixom, så gör jag gärna en nötboll av nåt slag. Som på bilden i lyxig variant med smält mörk choklad och doppad i nötter... eller som mitt senaste verk (som åts upp innan foto hann tas) där jag mixade dadlar, kokosflingor, frysta hallon och cashewnötter till lagom konsistens. Blandade i raw kakao och lite kaffe. Rullade härligheterna i kokos.

Gör en sats och stoppa i frysen - perfekt för en "nyttigare" fikastund.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.