Hälsa 365/253 - vardagsmotionera

Cyklar

Utnyttja chansen när du har den, för det har du. Chanserna till vardagsmotion är många, kanske till och med fler än du tror? Vi är skapta för att göra av med så lite energi som möjligt, vilket fyllde sitt syfte då. För länge länge sen, när det rådde brist på mat och överflöd av tid. Idag har vi ett överflöd av mat och tycker att bristen på tid är en anledning att inte välja cykel eller fötter som transportmedel. Men... tänk om den tid det tar extra att vardagsmotionera sig fram ger så mycket extra energi att vi blir mer effektiva i det vi gör och hinner ändå? Tänk om vi vardagsmotionerade oss till affären, satte sötsugsdämpande hormoner i arbete och bara handlade bra mat? Tänk om vi mådde bättre av att stå på jobbet istället för att sitta, gå och prata med kollegan istället för att mejla - vad skulle hända då? Vågar du testa? En liten extra rörelse varje dag, det kan vara skillnaden som gör skillnaden. 

Hälsa 365 idag: vardagsmotionera mera - det är du värd! Ett perfekt sätt att få in vardagsmotionen och utmana både dig själv och dina kollegor är att delta i Cykelutmaningen. Jodå, det vågar du testa.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.