Hälsa 365/263 - varva ner

Hälsa mera

Det är precis lika viktigt att varva ner som att varva upp, att skratta som att äta bra, att lita på si själv och att våga släppa taget. Hälsa är en helhet och den helheten är uppbyggd av: Sans obalans, kost, kraft, lycka, kropp och knopp och vila.

Våga släpp taget och varva ner. Många svenskar (ja vanligare i Sverige än i andra länder) varvar upp när det är helg, när vi borde ge oss tid att varva ner för att orka varva upp när det är dags. Dammråttor i hörnen är bättre än ett rent helvet trots allt och många av alla våra måsten är faktiskt inbillade. Ta helg, vila, gör bara sånt du vill och orkar, känn efter och kom sedan tillbaka med full kraft. Because You´re worth it. Och because du mår så mycket bättre av att varva både upp och ner!

Lördagens hälsa 365: varva ner! 

Skriver det här lika mycket för min egen skull som för din. Efter en galet intensiv arbetsvecka med världens roligaste jobb är det svårt att inte fortsätta jobba, men... för att fixa en galet intensiv kommande vecka med boksläpp, föreläsningar, webbkursskapande och träningspass släcker jag ner datorn en stund (?) och gör något av det jag gillar bäst: morgonjoggar med hunden. Because I´m worth it!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.