Hälsa 365/265 - vad är att må bra?

Hälsa mera

Malin O skrev igår om att vara eller må bra. Tänkvärt! Vet du vad som mer är tänkvärt? Att veta vad som är att må bra (om det nu var det du kom fram till är anledningen för dig att träna). För oss är hälsa och att må bra det här:

Du mår bra när du är i ett tillstånd då kroppen, knoppen och själen är i ett läge som ger dig de möjligheter du vill ha och behöver, den energi och kreativitet du behöver för att ta dig an de möjligheter du vill och glädjen du känner över att vara den du är just nu. Ja, så tycker vi! Vad tycker du? Hälsan är funktionell och för det allra mesta är den subjektiv.

Visst, man kan skydda sig själv och säga att så länge jag inte mår dåligt mår jag bra, men... hur kul är det? Vi tycker att du är värd mer än att inte må dåligt, du är värd att må bra på riktigt. Dagens hälsa 365 är därför: ta reda på vad som är att må bra för dig! Lycka till :-)

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.