Hälsa 365/267 - hälsa grammatiskt...

Idag är det visst grammatikens dag... Tänkte på hur skönt det är att ha det i sig, att orden kommer i rätt ordning och med rätt ändelser (nästan) jämnt utan att jag behöver anstränga mig. Ja, på svenska alltså, som jag ju har tränat sedan innan födseln. Tänkte sen på att det är preciiiis samma sak som det här med hälsa: när jag har tränat tillräckligt mycket på något, lyckats missa  så många gånger att jag vet vad jag ska undvika - det är ju då det händer som av sig själv. Utan att jag behöver anstränga mig. Jag tränar utan att tänka på det som något särskilt, jag väljer bra mat, jag ser till att återhämta mig tillräckligt, jag söker skratt osv. Hälsa och grammatik: same same?!

ps. det där med att jag tränar, äter bra, vilar och letar skratt stämmer för det mesta. Det ger en buffert för tillfällen då jag prioriterar bort det hälsosamma för sånt som Malin O och jag gör just nu istället: släpper en bok, lanserar Sveriges bästa webbkurser inom hälsa och träning och skapar hälsoevent för chefer. D e mycke nu... och då är det bra med en hälsobuffert

 

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.