Hälsa 365/271 - mot nya äventyr

Hälsa mera

Stannar upp nu och försöker fatta vad som har hänt. Egentligen. Vet inte om det går så bra, vill bara fortsätta. Framåt. Snabbt! Göra mer och göra bättre. Men vet att vi behöver stanna upp nu och gå långsamt, annars orkar vi inte gå snabbt sen och det vill vi. Det är sådanan vi är, Malin och Malin på Hälsa mera.  

Vad som har hänt? Jo, vi har tillbringat fyra dagar på bokmässan i Göteborg (lämnat då och då för en föreläsning här och en löparklass där och lite annat smått och gott) för att lansera vår bok "Hälsan i fokus för framgångsrika ledare". Vi har signerat så att pennorna glödde. Eller ja, jämfört med Dogge Doggelito, Jan Guillo och Karin Adelskiöld har vi kanske inte alls satt glöd på pennan, men jämfört med oss själva har vi gjort det. Och det är ju det vi måste jämföra med; oss själva! Precis som när det gäller hälsan: jämför med dig själv, utgå från ditt nuläge och se dina framsteg. Någonstanns måste man börja - och vi började i Ariton förlags monter på största bokmässan. Nu summerar vi och siktar framåt. Mot nya hälsosamma äventyr! Vart är du på väg?

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.