Hälsa 365/291 - hälsa kräver träning

Hälsa mera

Även hälsa kräver sin träning, och då menar vi inte (bara) fysisk träning utan snarare övning som ger färdighet. Det är OK att misslyckas hälsa och alla är barn i början. Ja, som det där barnet du var i början var du hälsan själv, men om du har många års träning på ohälsa är det inte alls konstigt om det inte funkar att hälsa så fort du bestämmer dig för att göra det. 

Ha tålamod, res dig om du snubblar och försök igen. och igen. Och igen... Det är ju helt normalt att inte vara expert på något och framförallt att inte vara det direkt. Eller hur?

Råkar du stoppa i dig lördagsgodis fast du hade bestämt dig för att inte äta godis? Tränade du inte igår fast du hade tänkt göra det? Har du sovit för lite i veckan? Det kommer fler lördagar, du kan ju träna idag och sätta väckarklockan på sömn istället, när den ringer går du och lägger dig...

Dagens hälsa 365: var schysst mot dig själv, se hälsan som en träningssak som både du och alla andra kan lära sig. Övning ger färdighet!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.