Hälsa 365/327 - (tåla)mod

Så här är det: ska du göra en förbättring i ditt liv, en sån där som inte kommer av sig själv, så behöver du lika mod som tålamod. Mod för att göra det där du inte har gjort förut, ge dig ut på en is som du kanske tror är tunn, ta dig upp eller ner för backar som du tror är alldeles för branta, smaka på mat du aldrig har smakat, prata med männsikor du inte tror att du har något att prata om med osv.

När du väl har tagit modet till dig och gör det där du tror att du inte vågar så har du ju kommit långt. Superbra! Men... det där tråkiga ordet du vet. Men... Du behöver inte bara mod utan också en stor och rejäl dos tålamod. Förändringar tar både tid och kraft, ha tålamod med dig själv och ditt sätt att vara och göra. Det är du värd, eller hur?

Dagens hälsa 365: samla mod, använd det och ladda upp med mängder av tålamod så kan du göra det där du egentligen vill. Vi lovar!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.