Hälsa 365/335 - göra för att göra

Kommer att tänka på det, så här i den sista skälvande månaden av 2014 när allt ska göras klart, listor bockas av och det mesta ska hinnas samtidigt som ögonen ska tindra, att mycket av allt det där vi tycker att vi borde och måste göra är sånt vi vill göra för att ha det gjort, inte för att vi vill göra det. Är du med? Hur of†a gör du något för att du vill göra det och inte bara för att ha det gjort?

Har du en lista på sånt du vill ha gjort innan det är för sent, en s.k. bucket list? Hur mycket på den vill du verkligen göra och njuta av det när du gör det och hur mycket vill du ha gjort bara för att det är sånt man ska ha gjort? Vissa saker kanske inte är så konstiga att vi inte hittar kraft och energi att göra - vi vill helt enkelt inte. Dagens decemberhälsa 365: gör en lista på sånt du vill göra för att du vill göra det- Och gör´t!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.