Hälsa 365/344: Bounce it!

Hälsa 365/344: Bounce it!

Mitt nya favvosnacks - när det ska gå fort och vara enkelt och jag har glömt och jag har inte haft tid... ja, eller vilka andra ursäkter jag nu kan tänkas komma på. Ibland behövs det nödlösningar, och då är det bra om det finns bra sånna. Så dagens hälsotips - feel free to bounce yourself when you need.

Psst. bilden har jag lånat av Bounce balls, tack!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.