Hälsa 365/352: Rött som julen

Här ska jag dela med mig av min favoritsallad på julbordet... eller innan julbordet, eller efter julbordet, eller *valfritt*...

En rejäl skål med riven (eller riktigt finstrimlad rödkål) - ja men säg typ en liter
Ett par matskedar hackad purjolök
3-4 små juläpplen hackade i fina tärningar
2 dl russin
2 dl hasselnötter

Blanda alltsammans tillsammans med dressing gjord på saften av en apelsin, en citron, ca en halv deciliter olja, nån matsked vinäger, salt och peppar.

Salladen är även grym med fetaost i.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.