Hälsa 365/357 - bästa versionen?

Man måste inte vara först för att vara riktigt jäkla bra! Beatles var först med just den här, Joe Cocker kom sen. Vilken verison som är bäst? Båda! Men idag går tankarna till Joe Cocker, som gick bort igår, 22/12. Jul eller inte - livet och slutet av det pågår hela tiden och struntar blankt i julklappar, glögg, godis, skinka och pepparkakor. Nej, vi vill inte alls förminska ditt julfirande och vikten av det - vi vill bara poängtera att det mellan varven är nyttigt att stanna upp, reflektera och fråga sig själv vad som är viktigt och vad man mår bäst av. Gör vi det alldeles för sällan allihop? Kämpar på utan att reflektera och låter livet fortsätta? Som vanligt… Och klappar är vanligt till jul. Skinka och glögg också. Det är mycket enklare att låta det vara som det alltid har varit. Eller hur? Men - är det som alltid har varit bäst? Måste det som kom först vara bäst?

Fråga dig själv, ta hjälp av dina vänner, eller strunta i det och njut av en riktigt bra låt bara - det här är bara en av alla finfina versioner. Undra hur många versioner av en finfin jul det finns? Vi önskar dig en av de bästa!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.