Hälsa 365/361 - hälsa á la Kajsa Warg

Hälsa 365/361 - hälsa á la Kajsa Warg

Det blir inte alltid som man har tänkt sig och då mår man bäst av att gilla och göra det bästa av läget. Ett planerat långpass i löparspåren frös (bokstavligen!) talat inne, inte för att det är för kallt att springa idag utan för att det är för halt. Snorhalt! Blankis-halt! Helt galet halt!

Löparsugen och -klädd tog jag mig till typ enda stället i stan utan islager; en oklippt, gropig stor gräsmatta som bjöd på en känsla av tjockmatta under fötterna. Perfekt jobbigt för lår, säte, vader och stabilitet i fotlederna. En liten grässlänt som hade lyckats hålla sig ohal fanns också till hands. Precis som du gör pyttipanna av julmatsresterna gjorde jag en tabata-mashup av löppasset: löpskolning, baklängeslöpning i uppförsbacke och mountain climber (du ser den snygga stilen på bilden). Inget långpass, men... man tager vad man haver som hon sa, Kajsa Warg. 

Dagens hälsa 365: hälsa där du står, gör det du kan och var nöjd. Imorgon är en helt annan dag, med helt andra förutsättningar, men det är bara idag som är idag. 

ps. du som undrar vad tabata är - läs här: kör en snabbis! och hälsa365/51. DU som undrar över nåt annat - maila:-)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.